Detentie Toezichthouder

We zijn met SPOED op zoek naar 50 beveiligers voor de functie detentie toezichthouder voor de volgende Penitentiaire Inrichtingen; Zaanstad, Schiphol, Alphen aan den Rhijn, Rotterdam en Den Haag. 

We zijn een jong en dynamisch bedrijf en zijn op zoek naar medewerkers die een visite kaartje kunnen zijn voor onze organisatie. Heb jij je diploma Beveiliger 2 op zak en zoek jij een afwisselende functie dan is deze vacature wellicht iets voor jou. Wil jij met gedetineerde werken waar elke dag anders is en ben jij een beveiliger die niet snel achteruit deinst en beschik jij over een goede dosis mensenkennis…dan zijn wij op zoek naar jou. We behandelen onze medewerkers met respect en bij ons ben je zeker geen nummer!! 

Functie taken: 

– beveiligings- en portiers diensten – verrichten van controles – signaleren van onregelmatigheden – controleren van in- en uitgaande goederen – het uitvoeren van in- en uitgangcontroles – ontvangen en registreren van bezoekers – het toezicht houden op het gedetineerdenbezoek – het toezicht houden op activiteiten van de gedetineerden zoals luchten, sport en recreatie – informatie verschaffen aan bezoekers en medewerkers- preventief toezichthouden en observeren en optreden waar nodig – het rapporteren van ordeverstoringen en crisissituaties en treedt op bij ongewenst gedrag Taken kunnen eventueel verschillen per locatie! 

Functie eisen: 

– Je bent integer, representatief, behulpzaam en stressbestendig – Goed kunnen omgaan met conflicten – Je bent bereid om onregelmatige- en weekend diensten te draaien – Geen strafblad – Je bent in het bezit van een Nederlandse Nationaliteit – fulltime beschikbaar zijn – in het bezit van eigen vervoer en rijbewijs Het overleggen van een VOG ( 30 jaar) en het behalen van een Basisopleiding behoort tot de procedure. Bij goed functioneren vast contract mogelijk. 

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd 

 

Solliciteer direct via het onderstaand sollicitatieformulier.

1
Hallo 😁👋🏻
Hoe kunnen we je van dienst zijn?
Powered by